Hotell i Hardanger med stolte tradisjoner som «hvit svane»

Hotell i Hardanger med stolte tradisjoner som «hvit svane»

I idylliske Hardanger finner du Rosendal Turisthotell, et vakkert og storslått hotell gjenført i tradisjonell sveitserstil med utsikt mot Hardangerfjorden. Hotellet ble bygget i 1887 og har siden den tid blitt et verdifullt og historisk minnesmerke her på Vestlandet.

Blant lokalbefolkningen i Rosendal blir hotellet ofte på folkemunne kalt «den hvite svane», sannsynligvis fordi en svanes skjønnhet og harmoni er også verdier man gjenkjenner i det idylliske hotellet. I tillegg ligger vårt hotell helt nede ved vannet, der man kan se praktfulle svaner bevege seg i vannspeilet.

På vårt hotell kan du nyte en langsom morgen og en god kopp kaffe. Nyte roen og utsikten over Hardangerfjorden. Små pusterom i hverdagen som gjør så uendelig godt. Rosendal har mye å by på. Hele året.

Hotell med 21 rom fordelt over 2 etasjer

I 2. etasje finner du 13 rom som alle er ulike både i størrelse og innredning. Her finner du enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Felles bad og toaletter finner du på gangen.

Loftet, 3. etasje, er nylig renovert. Her finner du 8 rom, ulike i både størrelse og innredning. Alle har egne bad, noen egne balkonger.

Hotell i nærheten av mange spennende aktiviteter

Med naturen og omgivelsene vi har å by på her i Hardanger, er vi også i hjertet av en rekke aktiviteter. Velg blant fotturer, basetur, kajakk, i tillegg til mange severdigheter som Bondhusvannet, Bjørndalssetra, Steinparken og Folgefonnsenteret. Som gjest på vårt hotell vil du aldri rekke å kjede deg. I vårt utvalg av aktiviteter vil selv den kresne finne sin favoritt.

Et sted for komfort, lekre omgivelser og suverene matopplevelser

Rosendal Turisthotell er et enestående sted for den som søker komfort, lekre omgivelser og suverene matopplevelser. Vår restaurant, Martha Meidell, tilbyr alt fra småretter til en fin à la carte meny. Daglig komponerer vår kjøkkensjef en tre-retters middag ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen tilbyr. Vi kan dekke til både små og store arrangement. Restauranten kan leies/reserveres for lukkede lag, eksempelvis private arrangement, møter, konferanser, bryllup, m.m. Ta kontakt for forespørsel, bordbestilling og åpningstider.

På vårt hotell skal du kunne sette livets hektiske og travle sider til siden for å åpne øynene til en aura av ro og harmoni. Hardanger og Vestlandet er kjent for sine praktfulle fjorder, grønne omgivelser og deilige råvarer. Her kan du som gjest på vårt hotell nyte komforten av deilige morgenkåper, flotte bad og myke senger, samt magiske matopplevelser med ferske og lokale råvarer.

Alt dette kan du kjenne på mens du samtidig nyter utsikten ut mot Hardangerfjorden.Med andre ord: Rosendal Turisthotell er et sted der du kan finne roen i lekre omgivelser.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om vårt hotell og severdighetene på Hardanger og Vestlandet. Du skal kunne sette lit til vår lokalkunnskap!

Designed by Horn Media 2018