Hotell i Hardanger med stolte tradisjoner som «hvit svane»

Hotell i Hardanger med stolte tradisjoner som «hvit svane»

I idylliske Hardanger finner du Rosendal Turisthotell, et vakkert og storslått hotell gjenført i tradisjonell sveitserstil med utsikt mot Hardangerfjorden. Hotellet ble bygget i 1887 og har siden den tid blitt et verdifullt og historisk minnesmerke her på Vestlandet.

Blant lokalbefolkningen i Rosendal blir hotellet ofte på folkemunne kalt «den hvite svane», sannsynligvis fordi en svanes skjønnhet og harmoni er også verdier man gjenkjenner i det idylliske hotellet. I tillegg ligger hotellet helt nede ved vannet, der man kan se praktfulle svaner bevege seg i vannspeilet.

Et sted for komfort, lekre omgivelser og suverene matopplevelser

Rosendal Turisthotell er et enestående sted for den som søker komfort, lekre omgivelser og suverene matopplevelser. Hotellet er et sted der man kan sette livets hektiske og travle sider til siden for å åpne øynene til en aura av ro og harmoni. Hardanger og Vestlandet er kjent for sine praktfulle fjorder, grønne omgivelser og deilige råvarer. Her kan du som gjest på vårt hotell nyte komforten av deilige morgenkåper, flotte bad og myke senger, samt magiske matopplevelser med ferske og lokale råvarer.

Alt dette kan du kjenne på mens du samtidig nyter utsikten ut mot Hardangerfjorden.Med andre ord: Rosendal Turisthotell er et sted der du kan finne roen i lekre omgivelser.

Designed by Horn Media 2018