Idyllisk fjordhotell på Vestlandet

Idyllisk fjordhotell på Vestlandet

Er det én ting som skiller Norge fra resten av verden så er det våre fjorder. Langs kysten på Vestlandet finner man flere idylliske fjorder, noen så vakre at man kan nesten høre Edvard Griegs «Morgenstemning» i det man besøker dem.

Med god grunn strømmer det flere tusenvis av besøkende her hvert eneste år for å se den magiske naturen med egne øyne. Det er nemlig noe estetisk tiltalende med de storslåtte fjellene som samler seg rundt det lekre blå-grønne vannet. På mange måter kan man si at det er naturens gave til menneskeheten.

Dersom du ønsker å oppleve idyllen i Hardanger og på Vestlandet kan du trygt besøke vårt fjordhotell som har alle forutsetninger for uforglemmelige ferieminner.

Fjordhotell midt i Hardangerfjorden

Det sier seg selv at det er en magisk opplevelse å ta turen til Vestlandet og se det hele for seg selv. Vi i Rosendal Turisthotell er derfor takknemlige for å kunne tilby en uforglemmelig opplevelse til våre gjester på vårt fjordhotell. Vårt fjordhotell, gjenført i klassisk sveitserstil, ligger helt nede ved vannet, med utsikt mot den spektakulære Hardangerfjorden.

Vårt fjordhotell har i løpet av det siste tiåret gjennomgått en omfattende oppussing, og resultatet har gitt bygget et unikt og meget sjarmerende uttrykk. I dag har fjordhotellet  21 rom fordelt over 2 etasjer i forskjellige størrelser og innredninger. Alle rommene har egne bad, noen egne balkonger.

Fjordhotell i nærheten av mange spennende aktiviteter

Vestlandet har ikke opparbeidet sitt idylliske rykte ved tilfeldigheter. All den fantastiske naturen og de naturskjønne omgivelsene vi har å by på her i Hardanger, er vi også i hjertet av en rekke aktiviteter. Velg blant fotturer, basetur, kajakk, i tillegg til mange severdigheter som Bondhusvannet, Bjørndalssetra, Steinparken og Folgefonnsenteret. Som gjest på vårt fjordhotell vil du aldri rekke å kjede deg. I vårt utvalg av aktiviteter vil selv den kresne finne sin favoritt.

Mens du besøker vårt fjordhotell kan du oppleve alle de beste sidene til Vestlandet, samtidig som du kan slappe av i komforten av et nydelig og idyllisk hotell. Mange vil nok si at selve fjordhotellet er opplevelse nok i seg selv, men den lekre utsikten og flotte omgivelsene skader ikke heller.

Fjordhotell med anerkjent restaurant

Vår restaurant - Martha Meidell, tilbyr alt fra småretter til en fin à la carte meny. Daglig komponerer vår kjøkkensjef en tre-retters middag ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen tilbyr. Ønsker du å arrangere et selskap? Vi kan dekke til både små og store arrangement. Restauranten kan leies/reserveres for lukkede lag, eksempelvis private arrangement, møter, konferanser, bryllup, m.m. Du kan trygt ta kontakt for forespørsel, bordbestilling og åpningstider etc.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om vårt fjordhotell eller nærområdet.

Designed by Horn Media 2018