Idyllisk fjordhotell på Vestlandet

Idyllisk fjordhotell på Vestlandet

Er det én ting som skiller Norge fra resten av verden så er det våre fjorder. Langs kysten på Vestlandet finner man flere idylliske fjorder, noen så vakre at man kan nesten høre Edvard Griegs «Morgenstemning» i det man besøker dem.

Med god grunn strømmer det flere tusenvis av besøkende her hvert eneste år for å se den magiske naturen med egne øyne. Det er nemlig noe estetisk tiltalende med de storslåtte fjellene som samler seg rundt det lekre blå-grønne vannet. På mange måter kan man si at det er naturens gave til menneskeheten.

Fjordhotell midt i Hardangerfjorden

Det sier seg selv at det er en magisk opplevelse å ta turen til Vestlandet og se det hele for seg selv. Vi i Rosendal Turisthotell er derfor takknemlige for å kunne tilby en uforglemmelig opplevelse til våre gjester på vårt fjordhotell. Vårt fjordhotell, gjenført i klassisk sveitserstil, ligger helt nede ved vannet, med utsikt mot den spektakulære Hardangerfjorden.

Mens du besøker vårt fjordhotell kan du oppleve alle de beste sidene til Vestlandet, samtidig som du kan slappe av i komforten av et nydelig og idyllisk hotell.

Mange vil nok si at selve fjordhotellet er opplevelse nok i seg selv, men den lekre utsikten og flotte omgivelsene skader ikke heller.

Designed by Horn Media 2018