Overnatting et sted mellom fjord, fjell og isbreer

Overnatting et sted mellom fjord, fjell og isbreer

Er du på utkikk etter en overnatting fylt med deilig mat, vakre omgivelser og morsomme og sportslige aktiviteter? Er du glad i fjord, fjell og isbreer? I så faller overnatting på Rosendal Turisthotell i Hardanger det perfekte alternativet for deg.

Hos oss i Rosendal Turisthotell finner du  21 elegante rom fordelt over 2 etasjer i forskjellige størrelser og innredninger. Alle rommene har egne bad, noen egne balkonger. Her kan du nyte Hardanger og de anerkjente naturperlene som finnes i nærområdet.

Ingen overnatting uten bevertning

Vi ønsker alle våre gjester velkomne til å besøke vår restaurant, Martha Meidell. Her finner du alt fra småretter til en fin à la carte meny. Daglig komponerer vår kjøkkensjef en tre-retters middag ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen tilbyr.

Opplev Folgefonna på tvers

Her på vakre Vestlandet kan nemlig du og dine nyte en komfortabel overnatting nær Vestlandets kjære Folgefonna. Folgefonna er landets tredje største isbre som er uten tvil en av Hardangers vakreste og kjæreste perler.

Vi anbefaler å ta turen hit om du er på utkikk etter en blanding av en spektakulær utsikt samt en morsom opplevelse fullt med adrenalin. Det er et nydelig sted å stå på ski på tvers, der du kan oppleve det nydelige landskapet både vår og vinter.

Det finnes selvfølgelig guidede turer man kan ta, der du kan føle deg trygg og god i naturen.

Lær om bærekraft og klimaendringers effekt på Folgefonna

I løpet av din overnatting på Rosendal Turisthotell, anbefaler vi deg også å ta turen til Folgefonnsenteret ved Hardangerfjorden. Her kan du lære om alt fra klimaendringer til bærekraftig bruk av naturressursene. På den måten kan du være med å bidra til å bevare den fantastiske naturen i Hardanger og Folgefonna.

Alt dette og mye mer får du oppleve om du tar turen til vakre Hardanger og overnatter på Rosendal Turisthotell. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på.

Designed by Horn Media 2018