Overnatting nær Folgefonna et sted mellom fjord, fjell og isbreer i Hardanger

Overnatting nær Folgefonna et sted mellom fjord, fjell og isbreer i Hardanger

Er du på utkikk etter en overnatting fylt med deilig mat, vakre omgivelser og morsomme og sportslige aktiviteter? Er du glad i fjord, fjell og isbreer? I så faller overnatting på Rosendal Turisthotell i Hardanger det perfekte alternativet for deg.

Hos oss i Rosendal Turisthotell finner du  21 elegante rom fordelt over 2 etasjer i forskjellige størrelser og innredninger. Alle rommene har egne bad, noen egne balkonger. Her kan du nyte Hardanger og de anerkjente naturperlene som finnes i nærområdet.

Med natur og omegn som inspirasjon i interiøret, og en fantastisk utsikt over Hardangerfjorden, har Rosendal Turisthotell en lun og gjestfri atmosfære for deg som ønsker overnatting i nærheten av Folgefonna og Hardanger. Hotellet har i løpet av det siste tiåret gjennomgått en omfattende oppussing, og resultatet har gitt bygget et unikt og meget sjarmerende uttrykk.

Ingen overnatting uten bevertning

Vi ønsker alle våre gjester velkomne til å besøke vår restaurant, Martha Meidell. Her finner du alt fra småretter til en fin à la carte meny. Daglig komponerer vår kjøkkensjef en tre-retters middag ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen tilbyr.

Opplev Folgefonna på tvers

Her på vakre Vestlandet kan nemlig du og dine nyte en komfortabel overnatting nær Vestlandets kjære Folgefonna. Folgefonna er landets tredje største isbre som er uten tvil en av Hardangers vakreste og kjæreste perler.

Vi anbefaler å ta turen hit om du er på utkikk etter en blanding av en spektakulær utsikt samt en morsom opplevelse fullt med adrenalin. Det er et nydelig sted å stå på ski på tvers, der du kan oppleve det nydelige landskapet både vår og vinter.

Det finnes selvfølgelig guidede turer man kan ta, der du kan føle deg trygg og god i naturen.

Overnatting i nærheten av mange spennende aktiviteter

Som overnattingsgjest hos Rosendal Turisthotell er du bokstavelig talt plassert i hjertet av den uforglemmelig naturen her på Vestlandet. Velg blant forskjellige typer fotturer, baseferie, kajakk, i tillegg til mange severdigheter som Bondhusvannet, Bjørndalssetra, Steinparken og Folgefonnsenteret. Som gjest på vårt fjordhotell vil du aldri rekke å kjede deg. I vårt utvalg av aktiviteter vil selv den kresne finne sin favoritt.

Lær om bærekraft og klimaendringers effekt på Folgefonna

I løpet av din overnatting på Rosendal Turisthotell, anbefaler vi deg også å ta turen til Folgefonnsenteret ved Hardangerfjorden. Her kan du lære om alt fra klimaendringer til bærekraftig bruk av naturressursene. På den måten kan du være med å bidra til å bevare den fantastiske naturen i Hardanger og Folgefonna.

Alt dette og mye mer får du oppleve om du tar turen til vakre Hardanger og overnatter på Rosendal Turisthotell. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på.

Designed by Horn Media 2018