Topptur-entusiastens paradis i Hardanger og Vestlandet

Topptur-entusiastens paradis i Hardanger og Vestlandet

Liker du å omringe deg i flott natur, holde deg aktiv og samtidig utfordre deg selv?

Er du også en av de som har begynt å sette pris på naturen i større grad etter koronapandemien?

Da vet vi om det perfekte stedet for deg. Vestlandet er kjent for sine spektakulære fjorder, friske omgivelser og magiske fjell, og dermed er det naturlig at dette også er et område fylt med fantastiske topptur-muligheter. Her finner du blant annet klassikere som Romsdalseggen, Dalsnuten, Trollpikken, Folgefonna, og dette er bare for å nevne noen få.

Rosendal er stedet hvor fjord møter fonn, og er kanskje Vestlandets vakreste toppturområde og byr på mange flotte toppturer både sommer og vinter. De største klassikerne i området er Melderskin, Store Bjørndalstind, Omnatind, Gygrastolen, Ulvanosa, Hestabotnpynten og Andersfjell. De fleste av disse fjellene byr på ulike nedkjøringer og kombinasjonsmuligheter.

Her kan du blant annet gå toppturer med gode fjellsko, gå på langrenn på tvers, eller prøve deg på randonee. Fellesnevneren er at du vil komme i kontakt med naturen på en genuin og vakker måte.  

Rosendal Turisthotell kombinerer spenning og komfort

Tar du turen til Rosendal Turisthotell er du midt i hjertet av Vestlandets topptur-muligheter. Ta med familie, venner eller kollegaer på en ferie fylt med spenning, spektakulær natur og komfort. Ved siden av fantastisk natur finner du 21 elegante rom fordelt over 2 etasjer i forskjellige størrelser og innredninger. Alle rommene har egne bad, noen egne balkonger.

På vårt hotell kan du nyte en langsom morgen og en god kopp kaffe før du iverksetter dagens topptur. Nyte roen og utsikten over Hardangerfjorden. Små pusterom i hverdagen som gjør så uendelig godt. Rosendal har mye å by på. Hele året.

Vi er også stolte av vår restaurant - Martha Meidell. På menyen finner du alt fra småretter til en fin à la carte meny, laget av lokale råvarer. Vår kjøkkensjef komponerer en tre-retters middag ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen har å tilby.

Med andre ord er Rosendal Turisthotell på Vestlandet stedet for entusiaster av topptur, og som liker å kombinere aktivitet og luksus i ett.

Vi på hotellet er i tillegg mer enn glade for å kunne hjelpe deg finne de toppturene som passer til deg og dine behov. Erfaringsmessig trenger vi kun enkle stikkord for å veilede deg til rett topptur!

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål i forbindelse med lokalkunnskap i forbindelse med toppturer og unike overnattingsmuligheter.

Designed by Horn Media 2018